Pontszerző helyen Turánék

Turán Frigyes és Zsíros Gábor szakaszt tudott nyerni a Szombathely központú ISEUM Rallye-n, de a szombati féltengelytörés meghatározta a hétvégéjüket.

Pontszerző helyen Turánék

„A balszerencsés kezdet után úgy ültünk be vasárnap reggel a Fiestába, hogy mindent megteszünk a jó versenyzésért, ki kell hozni a napból a maximumot. Úgy érezzük, hogy ez sikerült, ugyanis a féltengelytörés okozta lemaradásunkat követően pontszerző helyen zártuk a vas megyei futamot. Vasárnap volt egy gyorsasági szakasz, ahol nyerni is tudtunk, ami az önbizalmunknak nagyon jót tett. Többször végeztünk ezt követően is az élbolyban, úgy érezzük, hogy nincs okunk panaszra. Sajnos egy-egy váratlan malőr mindig becsúszhat, amiről sem a Fiesta, sem mi nem tehetünk, egyszerűen ilyen az autósport. Az első gyorsaságin, szinte azonnal eltört a féltengely, így hatalmas hátrányt szereztünk, mivel megszűnt a négykerék hajtásunk“ – értékelte az ISEUM Rallye-t Turán Frici.
„A szombati versenynapot követően sikerült fejben újra felépíteni magunkat, csak arra összpontosítottunk hogy jól autózzunk és ez meghozta a kívánt eredményt. Hat helyet javítottunk, így ismét értékes pontot gyűjtöttünk. Az egész verseny alatt jól választottuk meg a beállításokat és a Hankook gumik is nagyszerűen teljesítettek a murván. Az ORB-ből még nagyon sok hátra van, egy versenyt lehet dobni is, így lehet, hogy ez lesz majd az. Év végére bármi megtörténhet, mi mindent meg fogunk tenni, hogy előkelő helyen végezzünk az új autóval “ – tette hozzá Zsiros Gabi.
 
2015. május 18. interjúk
vissza